Bij Carconcept kunt u zeer jong gebruikte auto’s, al dan niet geïmporteerd uit Europa leasen. Met Financial Lease van Afic kunt uw occasions op een voordelige en verantwoorde manier financieren. Deze service werkt als volgt: volgens het Carconcept-concept vinden wij de auto van uw keuze en brengen deze vervolgens onder bij onze eigen leasemaatschappij (Afic). Wij regelen hierbij alles voor u: van eventuele import tot financiering. Lease via Carconcept is er in diverse vormen.

Occasion lease

Omdat Carconcept hoofdzakelijk werkt met jonge kwaliteitsauto’s, zijn deze in de meeste gevallen nog uitermate goed geschikt voor Occasion lease. Deze auto’s hebben slechts weinig kilometers gereden en zijn vaak maar ongeveer een jaar oud. Doordat de eerste eigenaar het grootste gedeelte van de kosten van afschrijving voor zijn rekening heeft genomen, zijn deze auto’s zeer aantrekkelijk te leasen. Carconcept, met vestigingen in Doetinchem & Doesburg, zoekt graag de juiste auto voor u en doet u, indien gewenst, een zonder meer interessante lease aanbieding.

Import lease

Omdat klanten van Carconcept steeds vaker rijden in auto’s die zijn geïmporteerd uit Europa, is het een uitkomst dat ook hiervoor een leasevorm is ontwikkeld. Import lease maakt het mogelijk te rijden in een jong gebruikte, luxe Audi, BMW of Mercedes tegen een zeer aantrekkelijk leasetarief. Een besparing van honderden euro’s op uw maandbedrag behoort absoluut tot de mogelijkheden, omdat de prijsverschillen tussen auto’s in Nederland en de rest van Europa vaak vrij fors zijn. Gunstige belastingregels maken het vaak mogelijk een auto goedkoper aan te schaffen in het buitenland.

Financial lease

Als u graag zelf uw auto wilt bezitten en verzekeren, maar de financiën liever aan een ander overlaat, is Financial Lease van Afic een prima optie voor u. De auto blijft uw economisch eigendom en staat bij uw bedrijf op de balans. Aan het einde van uw contractperiode en bij betaling van uw laatste leasetermijn bent u de juridische eigenaar van uw auto. Hiermee spreidt u uw betalingen en helpt u de liquiditeit van uw onderneming gezond te houden. Carconcept helpt u graag bij het regelen van alle financiële zaken die bij deze vorm van huurkoop komen kijken.

Bereken uw leasetermijn

Met deze calculator kunt u direct uw leasetermijn berekenen. Onze lease wordt geregeld door financieringspartner Afic, kijk hier voor meer informatie over Afic.

Lease via AFIC

Wij gaan in de berekening ervan uit dat u als ondernemer BTW plichtig bent. De BTW betaald u aan. Deze kunt u uiteraard bij een Financial lease weer terug vorderen via uw belastingaangifte. Het rentecomponent kunt u als kosten opvoeren binnen uw onderneming. In het geval van een Financial lease bent u als lessee economisch eigenaar van het voertuig en de bank juridisch eigenaar. Naar het betalen van de laatste termijn wordt u ook juridisch eigenaar van het voertuig. Het betreft hier een “on balans” financiering, wat wil zeggen dat de auto wordt opgevoerd op uw balans.