Erkend importautos dealer van Importwereld.nl

Importeren is slim besparen. Heeft u wel eens overwogen een auto uit het buitenland te importeren? Bij jonge auto’s met weinig kilometers op de teller kan dat financieel namelijk bijzonder aantrekkelijk zijn. Het probleem is echter vaak dat vastgestelde regels en tal van wetten de import niet altijd even eenvoudig maken.

Carconcept, in Doetinchem en Doesburg, helpt u als erkend Importwereld dealer hier graag mee verder. Ook hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring en ons opgebouwde internationale netwerk. Wij zorgen ervoor dat uw auto tegen de laagst mogelijke kosten wordt geïmporteerd. Ons bedrijf verzorgt de gang naar de douane en vraagt het kentekenbewijs voor u aan.

Uiteraard maken wij ons er sterk voor dat u een goede koop doet en onderwerpen wij alle auto’s die wij importeren aan een zeer kritische blik. Het resultaat is een jong gebruikte auto met een fris, nieuw kenteken. Alleen ú weet dat u niet in een nieuwe auto rondrijdt. Wij hebben een ruim aanbod (import) occasions van de bekende automerken, zoals BMW, Mercedes-Benz, Porsche, Audi en Volvo.